Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Tata városából kapott megbízásunk alapján egy családi ház  teljes belső átépítése során prémium minőségű Porta ROYAL festett beltéri  ajtó beépítése volt. Az Ablakabb Bt választékában a London, Wien egyszerű alapáras ajtókat jelent, míg a, Porta Royal és Savoy ajtók a klasszikus vonalvezetés mellett magas minőséget képviselnek. A megvásárolt ajtó Porta ROYAL prémium festett ajtó kész felületkezelése tiszta és gyors beépítés után azonnal és hosszú ideig megelégedéssel használható beltéri nyílászáró. Társaságunk a munkát felmérés, gyártatás és kiszállítás után saját csapattal végezte. A végeredmény önmagáért beszél.

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 11 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021