Árajánlat készítés

Műszaki kérdésekben csapatunk áll a rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott termékre vagy termékekre árajánlatot készítünk, amely minden esetben ingyenes. az ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot legkényelmesebben e-mailben kérhet.

Felmérés

Az árajánlat elfogadását követően kollégáink időpontot egyeztetnek helyszíni felmérésére. Miután megtörtént a felmérés, egy utolsó egyeztetés után indulhat is gyártás. A nyílászáró felmérés az elfogadott árajánlat után ingyenes.

Kiszállítás

Műanyag ablakokat Győrben és vidékre is állványos autóval visszük, korrekt rögzítéssel és megfelelő óvatossággal kezelve. A beltéri ajtó házhoz szállítását fedett teherautóval végezzük, ezzel garantálva a minőséget, problémamentességet.

Beépítés

A teljes körű garancia feltétele a jó minőségű ablakok, ajtók redőnyök mellett a szakszerű beépítés elvégzése is. A beépítések saját szakembereink végzik, ezzel is garantálva a kiemelt minőséget és ügyfélkezelést!

Bontás

Ezt a nem feltétlenül kellemes munkát az ablakcsere és ajtócsere folyamán kell elvégezni. Itt talán még fontosabb a hozzáértő és precíz munka, mivel a szakszerű ablakbontás előfeltétele a szakszerű beépítésnek és erősen meghatározza az esetleges utómunkák költségét.

Párkányozás

Az ablakok beépítése után többnyire szükség van külső párkányra és belső könyöklőre. Ezeket nem csak értékesítjük, de a megfelelő méretre szabás után a helyszínen felragasztjuk, megvédve ezzel az ablakkávát az időjárás viszontagságaitól, használhatóvá tesszük például virágok tárolására is.

Redőnyszerelés

Az ablakokra árnyékolás, sötétítés miatt többféle redőnyrendszert kínálunk. Ezeket megfelelő tapasztalattal és odafigyeléssel fel is kell a nyílászárókra szerelni.

Beltéri ajtó beépítés:

Az beltéri ajtók beállítását, rögzítését 3 dimenziós rögzítő készlettel pontosan pozicionálva, egy kétkomponensű purhabos rögzítéssel és egy normál PU habos kitöltéssel végezzük.