Modern épületek nyílászáróinak exkluzív és hasznos kiegészítője az ablakok és teraszajtók elé-fölé szerelt külső zsalúzia. A zsalúzia alumínium vízszintes lamellákból készülő működő árnyékoló.

A lamellák szélessége 80-90 mm, merevsége a profilozástól függően változik. Az egyszerű görgőzött 80 mm-es lamellát a két oldalon peremezett "C" 80, az "S"90 majd a "Z"90 követi. a választást az árnyékolandó felületek mérete és a várható szélterhelés határozza meg. Az alapszíneken túl is választhatók (mennyiségi alsó határ korlátokkal) egyedi színekben a lamellák és a tokozat egyaránt. A tok lehet látszó, vagy elvakolt előlapú, a vezetés sodronyos vagy sínes. Működtetésre az egyszerű motoros mellett a napfény és szélérzékelővel ellátott automata rendszereket is ajánljuk.

 

Az Ablakabb Bt. a NEVA Zsaluziák tanúsított viszonteladó és telepítő partnere

könnyűépítésű zsalúziaszekrények az építkezés alatt egyszerűen felépíthetők, rögzíthetők. Előre egyeztetett módon megfelelő méretre alakítható, amivel a beépítési mélység, a kávamagasság egyaránt pontosan pozícionálható. A 10 cm alátámasztás kényelmes helyet ad a falazatba épített szigetelt húzóheveder gyűjtő automatának is. Természetesen a tok alkalmazásával szükségtelenné válik az áthidaló, eltolt áthidaló, vagy a koszorú zsaluzása és szigetelése az adott nyílásokban, "bónuszként" pedig egy tökéletes szigetelésű és stabilitású zsaluzia tokot kaphat az ABLAKABB Bt-től. Fontos további információ, hogy külső megjelenésével és beépíthetőségével azonos fölé épített redőny rendszert is tudunk kínálni, ami lehetővé teszi a hálószobák redőnnyel való sötétítését és a nappali terek zsalúziával történő árnyékolását azonos megjelenésű, magas műszaki tartalmú hőszigetelt tokok beépítése mellett.

 A nyílászáróval együtt építhető rendszer tovább egyszerűsíti az építő feladatát. A falazás teljes magasságban elvégezhető. Az ablakok, erkélyajtók nyílása fölött szintén szükségtelen az áthidalás. Ez esetben alátámasztással, zsaluzással kialakítandó a koszorú, vagy a monolit födém. Utána a zsalúzia fogadó tokot az ablakra építve egy ütemben rögzíti és szigeteli az ABLAKABB Bt csapata, teljes felületen biztosítva ezzel a hőhídmentes és stabil nyílászáró és árnyékoló elhelyezést. 

ZSALUZIA KÍNÁLATUNK GYŐRI BOLTUNKBAN