Termék adatok

  • Tok alapanyaga:Alumínium lemez natúr vakolható, vagy porfestett
  • Tokvég/csapágy: Felső tok, "U" karnisban csapágyazott
  • Lefutósínek és rezgéscsillapítás: Extrudált ALU vezetősín, vagy acélsodrony lamellavezetés
  • Működtetés:Motoros működtetés

Modern épületek nyílászáróinak exkluzív és hasznos kiegészítője az ablakok és teraszajtók elé-fölé szerelt külső zsalúzia. A zsalúzia alumínium vízszintes lamellákból készülő működő árnyékoló.

A lamellák szélessége 80-90 mm, merevsége a profilozástól függően változik. Az egyszerű görgőzött 80 mm-es lamellát a két oldalon peremezett "C" 80, az "S"90 majd a "Z"90 követi. a választást az árnyékolandó felületek mérete és a várható szélterhelés határozza meg. Az alapszíneken túl is választhatók (mennyiségi alsó határ korlátokkal) egyedi színekben a lamellák és a tokozat egyaránt. A tok lehet látszó, vagy elvakolt előlapú, a vezetés sodronyos vagy sínes. Működtetésre az egyszerű motoros mellett a napfény és szélérzékelővel ellátott automata rendszereket is ajánljuk.

Külön ajánlatunk van hazai gyártású zsalúzia termékekre és import zsalúziákra. Érdemes az építkezés elején elgondolkodni a nyílászáró fölé építhető zsalúzia tok és abba szerelt alumínium zsalúzia választásáról, amivel áthidalót is helyettesít!