Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

A télikertek a XIX. század derekán jöttek divatba az arisztokrácia és a gazdag polgárság körében -köszönhetően a technika fejlődésének- a megfelelő üveg és fémszerkezetek együttes megjelenését követően. Mára a használatos anyagok köre jelentősen kibővült, műszakilag és energetikailag magas minőségi követelményeknek eleget tevő szerkezeteket építünk. Az igények és a felhasználói lehetőségek is szélesebbé váltak, a télikertek napjainkban nagy számban jelennek meg az igényes vásárlók körében.

Télikert ajánlatunkban elsődlegesen műanyag szerkezetű rendszereket kínálunk, melyek statikailag kiválóan megtervezett alapanyagokból állnak, emellett hőtecnikailag jobbak az ALU rendszereknél és árban is versenyképesek.

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021