Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

Garázskapuk

garázskapu alapanyaga mindkét oldalon horganyozott, időjárásnak tökéletesen ellenálló acéllemez, közötte 40 mm vastag poliuretán hab, ami a 0,5 Wm2/K° hőszigetelést biztosítja. A két horganyzott lemezt alapszínként fehér festék fedi. A vezetősín, a beépítő keret, a zsanérok, a torziós rugó és az egyéb acél alkatrészek szintén horganyzottak.

A garázskapuk egyenletes lágy működése a felhasznált torziós rugóknak köszönhető. A rugókat minden garázskapumérethez számítógép segítségével méretezik.

A garázskapuk egyedi szélességi méretben, kazettás és vízszintesen bordázott mintázattal, faerezetes dombornyomással, a RAL színskála 190 választható színében, valamint az igazi fához megtévesztésig hasonló aranytölgy, dió, vagy mahagóni kivitelben készülnek.

Forma és színvilága, valamint a többféle ablakmintázata a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelel.

Fehér bordázott garázskapu

Fehér garázskapu 1

Fehér kazettás garázskapu

Fehér kazettás garázskapu

Dió bordázott garázskapu

Dió bordázott garázskapu

Aranytölgy kazettás garázskapu

Aranytölgy kazettás garázskapu

Garázskapuinkat a kor igényeinek megfelelően motoros működéssel is kínáljuk. Többfunkciós távnyitóink összehangolhatóak kapunyitó rendszerekkel, vagy lakásriasztókkal is igény szerint.

A dupla acéllemezes szendvics szerkezet és a belső merevítők nagyon stabil panelszerkezetet alkotnak. Az akadálymentes gördülést állítható, masszív kivitelű zsanérok és csapágyazott nylon görgők biztosítják. A kapulapok alsó és felső szélei ujjbecsípődés ellen védett kialakításúak.

More in this category: « Télikertek építése

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 219 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019