Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Falban futó beltéri ajtó több változatban megtalálható az ABLAKABB Bt ajtó választékában.

A Porta Doors KOMPAKT TOLÓAJTÓ KAZETTA gipszkarton falba építhető acél vázrendszer, mely nevéhez illően kevés helyigény mellett tud tereket elválasztani. A Porta Doors gyártási filozófiája a lehető legszélesebb igények kielégítése. A KOMPAKT acélvázhoz a szintetikus ajtólapok szinte minden típusa és színe megrendelhető. A tolóajtók általános jelentősége, hogy az ajtó nyitásához nincs szükség nagy helyekre egy szűk helyiségben. A falban futó ezt a tulajdonságot annyival egészíti ki, hogy a nyitás után az ajtólap a fal szerkezetében eltűnik, igy mindkét határokt helyiség minden fala szabadon berendezhető.Kis helyiségnél, úgymint spájz, kamra vagy gardrób nyílásaira ajánljuk, de kisméretű hálószobák, hálófülkék esetében is. Ezeket az ajtókat szerkezetüknél fogva CSAK TERVEZÉSNÉL, AZ ÉPÍTÉSI MUNKÁLATOK ELŐTT-ALATT lehet kompromisszumok nélkül beépíteni. Az utólagos fal mellé építés sem nem szakszerű, sem nem helytakarékos!

A KOMPAKT TOLÓAJTÓ KAZETTA az ABLAKABB BT-nél KÉSZLETBŐL IS HOZZÁFÉRHETŐ, KORLÁTOZOTT MENNYISÉGBEN!  Ezt egy gipszkartonos szakember a belső falazás folyamán be tudja építeni, a bele való Porta Dors tokburkolót és ajtólapot pedig a lakás többi ajtójával egy időben tudjuk szállítani. Bemutatótermünkben további információt kaphat személyesen, vagy e-mailben. Keresse Andreát! Ezek a tokok PN (lengyel méretrend) szerint készülnek. Emiatt érdemes megfontolni a kialakítást. SZABVÁNYRENDSZEREINKRŐL ITT OLVASHAT

RÁADÁS: A Porta KOMPAKT ACÉL AJTÓVÁZ nemcsak KÉSZLETBŐL, hanem KIMONDOTTAN ALACSON ÁRON szerezhető be!

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK

PORTADEKOR fólia ******

Szürke Euroinvest Fehér Dekor Bükk Bawaria Cseresznye Dekor Dió dekor Dekor WENGE Fehér dió dekor Dió VERONA 2 Dió VERONA 3 

PortaSYNCHRO 3D fólia ******

 Mézakác Ezüstakác Skarlát tölgy Sötét tölgy Fehér wenge Norvég fenyő 

AKRYL FESTETT FEHÉR ******

 

HQ CPL 0,2 LAMINÁLT FELÜLET ******

 Szürke CPL Fehér CPL ANTRACIT CPL Bükk Porta MAHAGÓNI Dió CPL Fehér dió 

Tölgy MILANO 1 Tölgy Milano 2 Tölgy Milano 4 Tölgy Milano 5 Dió MODENA 1 Dió MODENA 2 

PortaPERFECT 3D fólia ******

 Havana tölgy Kaliforniai tölgy Malibu tölgy Skandináv tölgy Klasszikus tölgy Szibériai tölgy Déli tölgy 

Termék adatok

  • Felületek: Fautánzatok
  • Ajtólap szerkezete: Furatolt faforgács, vagy papírrács
  • Választható felületek: Szintetikus dekorfelületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, módosított tok
  • Stílusirányzat: Kis lakás helytakarékos beltéri ajtó
  • Árkategória: 141.140.- Ft + ÁFA-tól

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 23 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021