Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

A Porta Doors beltéri ajtó választékának népszerű és kimondottan hasznos eleme a helytakarékos ALFA csuklós ajtó, valamint BÉTA csuklós ajtó. Nyitási módja sokkal kevesebb teret kíván, mint egy hagyományos nyíló ajtó. Felületében alkalmazható a PortaDEKOR, Synchro 3D, PortaPERFECT 3D, és CPL bevonatok mellett az akryl festés is. Így ezeket az ajtókat legtöbb normál működésű nyíló ajtónkkal egy térben be tudjuk építeni.

A Porta Doors ALFA CSUKLÓS AJTÓ egy hosszában két részre osztott ajtólap 1/3 - 2/3 arányban. Így nyitáskor az ajtólap részben a tokon belül marad, ami egy kis helyiségnél kimondottan fontos szempont. Elsődlegesen spájz, kamra vagy gardrób helyiségekre ajánljuk, de építettünk már be ilyen ajtót szerencsétlenül tervezett WC-re is. Mivel az ajtó normál kilinccsel ellátva működik, így összképében hasonló a lakás többi ajtójához. Egyik eltérés a működtetésében tapasztalható, másik pedig néhány technikai korlát. Az Alfa ajtót csak homogén felülettel, tehát üvegek, vagy díszítő fémcyíkok nélkül tudjuk gyártatni, valamint utólagos automata küszöb nem építhető bele. Figyelembe kell venni tervezéskor, hogy ennek a típusnak a toknyílás mérethez képest kilinccsel együtt számolva körülbelül 15 cm-rel kisebb a szabad átjárhatósága. Így tehát egy 78 cm széles falnyílás (PN-lengyel szabvány) esetén a nyíló ajtó 70 cm átjárhatósága helyett, itt 55 cm lesz!

A BÉTA CSUKLÓS AJTÓ egy középen osztott ajtólap, ami még az alfánál is kisebb helyet foglal nyitott állapotban a helyiség teréből. Ezt az ajtótípust középen a lapba süllyesztett kagyló segítségével nyithatjuk-csukhatjuk. A Béta ajtó nem zárható, viszont a kilincs hiánya miatt csak kb. 10 cm-t foglal el a tok szabad nyílásából. Bemutatótermünkben az Alfa csuklós ajtó megtekinthető, kipróbálható! Ezek az ajtók is elsődlegesen PN (lengyel méretrend) szerint alapáron és gyorsabban készülnek el, mint HN (magyar szabvány) méretekben. Emiatt érdemes megfontolni a kialakítást. SZABVÁNYRENDSZEREINKRŐL ITT OLVASHAT

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK

PORTADEKOR fólia ******

Szürke Euroinvest Fehér Dekor Bükk Bawaria Cseresznye Dekor Dió dekor Dekor WENGE Fehér dió dekor Dió VERONA 2 Dió VERONA 3 

PortaSYNCHRO 3D fólia ******

 Mézakác Ezüstakác Skarlát tölgy Sötét tölgy Fehér wenge Norvég fenyő 

AKRYL FESTETT FEHÉR ******

 

HQ CPL 0,2 LAMINÁLT FELÜLET ******

 Szürke CPL Fehér CPL ANTRACIT CPL Bükk Porta MAHAGÓNI Dió CPL Fehér dió 

Tölgy MILANO 1 Tölgy Milano 2 Tölgy Milano 4 Tölgy Milano 5 Dió MODENA 1 Dió MODENA 2 

PortaPERFECT 3D fólia ******

 Havana tölgy Kaliforniai tölgy Malibu tölgy Skandináv tölgy Klasszikus tölgy Szibériai tölgy Déli tölgy 

Termék adatok

  • Felületek: Fautánzatok
  • Ajtólap szerkezete: Furatolt faforgács, vagy papírrács
  • Választható felületek: Szintetikus dekorfelületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, módosított tok
  • Stílusirányzat: Kis lakás helytakarékos beltéri ajtó
  • Árkategória: 110.460.- Ft + ÁFA-tól
  • Kilincsek: Alfa tetszőleges, Béta kagylós

Download attachments:

More in this category: Porta HIDE tapétaajtó »

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 24 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021