Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Nagy kedvenc a Porta KONCEPT beltéri ajtó, ami a legmodernebb trendeknek megfelel. Népszerű formatervezési minták és modern felületek a belsőépítészetben nagy teret engednek a fantáziának és jól alkalmazhatóak a mai bútorokkal harmóniában.

Szakmai tapasztalatok alapján állíthatjuk, hogy aki ezt a belső ajtót választja, biztosan nem csalódik a tartós minőségben és a használati értékben. Alapanyaga teljes mértékben tömör, rétegragasztott fa szerkezet, ami vetemedést nem enged és masszív összképet ad. Szintetikus felületeinek nagy választéka a lakásbelsők változatos kialakítását teszi lehetővé. SUPERMATT FEHÉR felület választásával minimál lakásbelső, míg Porta PERFECT 3D felülettel egy igazán modern, barátságos enteriőr alakítható ki. Győződjön meg róla bemutatótermünkben! Fontos momentum lehet a nyílások kialakításakor, hogy több igényes beltéri ajtó típushoz hasonlóan a Porta KONCEPT ajtó is elsődlegesen PN norma (lengyel méretrend) szerint alapáron és gyorsabban készül el, mint HN (magyar szabvány) méretekben. Emiatt érdemes megfontolni a kialakítást. A táblázatok a lap alján segítik a döntésben!

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK

PORTADEKOR fólia ******

Szürke Euroinvest Fehér Dekor Bükk Bawaria Cseresznye Dekor Dió dekor Dekor WENGE Fehér dió dekor Dió VERONA 2 Dió VERONA 3 

PortaSYNCHRO 3D fólia ******

 Mézakác Ezüstakác Skarlát tölgy Sötét tölgy Fehér wenge Norvég fenyő 

SUPERMATT FEHÉR ******

 

PortaPERFECT 3D fólia ******

 Havana tölgy Kaliforniai tölgy Malibu tölgy Skandináv tölgy Klasszikus tölgy Szibériai tölgy Déli tölgy 

Termék adatok

  • Felületek: Fautánzatok
  • Ajtólap szerkezete: Tömör ragasztott fenyő
  • Választható felületek: Szintetikus dekorfelületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: MODERN irodai, vagy lakás beltéri ajtó
  • Árkategória: 88.260.- Ft + ÁFA-tól
  • Kilincsek: Kóracél, réz, bronz..

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 19 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021