Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

A Porta Doors mostantól közös katalógusba vonta össze a már korábban is tulajdonában lévő VERTE cég ajtóválasztékát. A közös bemutatás részben áttekinthetőbbé, részben pedig igazán bőségessé teszi a kínálatot.

Az ajtók mindegyike tömör szerkezetű, a változatos - elsődlegesen modern- beltéri ajtó kiképzés pedig további teret enged az Ön fantáziájának.

A termékcsaládot jelenleg PN (Lengyel), vagy CN (Cseh) Szabványméretekben gyártják. Magyar méretrendben NEM hozzáférhető! Mielőtt emiatt kardjába dőlne, érdeklődjön bemutatótermünkben! Ha időben jön, plusz költség és energia nélkül alakítható nyílásokra teszünk javaslatot! A mérettáblázatok IDE KATTINTVA segítik a nyílás kialakításában!

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

 

Termék adatok

  • Felületek: Fautánzatok
  • Ajtólap szerkezete: Tömör ragasztott fenyő
  • Választható felületek: Szintetikus dekorfelületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: MODERN iakás és közösségi beltéri ajtó
  • Kilincsek: Választható

Download attachments:

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 31 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022