Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Irodaházak, forgalmas középületek beltéri ajtói ideális választás esetén magas mechanikai ellenállású tartós darabok. A Porta RESIST ajtócsalád tagjait nagy igénybevételű, zsúfolt közintézményekbe, nagy forgalmú irodákba, hotelekbe, szállodákba és hosszú élettartamúra tervezett igényes lakásokba egyaránt ajánljuk. A Porta Doors Lengyel (PN) szabványában alapáron és alap határidővel készül ez a nagyon kemény felületű ajtócsalád. Ezen túl megrendelhető a többi elérhető szabvány rendszerben is, egyedi rendelésként, eltérő ár- és határidő kondíciókkal. Az új GLADSTONE felületek struktúrája, színvilága valódi egyedi beltér kialakításához segíti Önt! Elérhető vízszintes erezettel készülő modellek, papírrács betétes, (opcionális) furatolt, vagy tele faforgácslap betétek, kétoldalt HDF lemezzel, sarkos éllel. 

Mivel tud többet az Ablakabb által kínált PORTA RESIST ajtó?

- Az ajtólap élvédelme 1 mm-es színazonos ABS élszalag! 

- Általában az ajtó tokja a legsérülékenyebb felület. Nálunk a TOK IS GLADSTONE felület!

- Rendszerazonos PORFESTETT ACÉLTOKOT tudunk kínálni gipszkarton, vagy kőműves falba is!

- Kopásállóságban és mechanikai ellenállásban felülmúlja a CPL ajtó felületeket is.

- A SZABVÁNYAJTÓ nálunk valójában 6 (HAT) féle szabvány! Így lakásfelújításhoz és új építéshez is jó eséllyel megtalálható a megfelelő ajtóméret.

 

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK

 GLADSTONE/HALIFAX felületek ******

Barnatölgy Homoktölgy Homoktölgy Természetes Halifax 

Termék adatok

  • Felületek: Fautánzatok
  • Ajtólap szerkezete: Furatolt és tömör faforgács, vagy papírrács betét
  • Választható felületek: Gladstone/Halifax felületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN; HN; DIN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: Modern, letisztult ajtók fokozottan ellenálló felülettel
  • Kilincsek: Választható

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022