Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Az ABLAKABB Bt a Porta Doors termékek forgalmazásán túl rendelkezik a Porta Doors MINŐSÍTETT OKLEVELES BEÉPÍTŐ címével is, így a nálunk vásárolt és Cégünkkel beépíttetett ajtók esetében Őn kiemelkedően magas, 5 éves garanciát szerez beltéri ajtóira! 

 

Az 5 éves Garancia Program Szabályai

I.Általános rendelkezések 1. A program Szervezője a Porta KMI Romania SRL, az iroda bejegyzett címe: Arad, Street 3, No.11, Románia. 2. A program Magyarországon zajlik. 3. A Program 2013. január 01-től határozatlan ideig érvényes. 4. A Szervező fenntartja a jogot, hogy azonnal megszakíthatja a programot, és indoklás nélkül bejelenti a döntését a következő web-oldal címen: http://www.portadoors.hu. Ez azonban nem érinti azoknak az ügyfeleknek a jogait, akik már vásároltak a PORTADOORS termékekből a program megszűnését megelőzően, és már megkapták a jótállási jegyet. 5. Ez a program "5 éves garancia" néven van érvényben. 6. Az "5 éves garancia" program azokat az ügyfeleket érinti, akik 2013 január 01-től vásárolják meg a PORTA DOORS termékeket.

II. Az önkéntes részvétel feltételei az "5 éves garancia" programban. 1. A PORTA DOORS termékek e program keretében kizárólag azok a lapok és tokok, melyeket a Szervező gyártott. 2. A program Szervezője kiterjeszti a garanciát 3 év-re, minden PORTA DOORS termékre, valamint további 2 év garanciát ajánl fel, azzal a feltétellel, hogy a szolgáltatásokat egy hivatalos Minősített Beépítő Csoport vagy a forgalmazó Beépítő Csoportja végzi. A Minősített Beépítő Csoportok listáját kérhetik a Porta Dooors szerződött forgalmazóitól. Az aktuális kereskedők listája itt érhető el: http://www.portadoors.com/en/dealers, p5/pd, hu.html 3. Az elsődleges dokumentum, ami az önkéntes részvétel bizonyítja a programban, a termék vásárlást igazoló okmánya (a vásárláskor kapott nyugta vagy számla), melyet a program ideje alatt bocsátottak ki, beleértve a termék jótállási jegyet - amely a 3 éves garanciális időszakkal véződik. 4. A termék garancialevelében lévő Minősített Beépítő Csoport bélyegző és a szolgáltatásokért adott megfelelő fizetési dokumentum hitelesíti, amiket említettünk a II.pont 3.bekezdésben vagy a hivatalos forgalmazó pecsétje a garanciális könyvben (amennyiben nem a Minősített Beépítő Csoport ) biztosítja a további 2 év garanciát - összesen 5 évet! (összhangban a III.pont 2. bekezdésében, a jelenlegi szabályokról). 5. A programban való részvétellel maximálisan elfogadja az "5 éves garancia" Program szabályait.

6. A program időtartama alatt felmerülő kérdéseket a Szervező fogja tisztázni. Amennyiben felvilágosításra van szüksége, kérjük lépjen kapcsolatba a Szervezővel, a Porta KMI Romania-val, tel: 0040.257.227.400 vagy Arad,Street 3, No.11, Románia.

III. A garancia részletes feltételei 1. Tekintettel a III.pont 12. §, Porta KMI Romania SRL - A program Szervezője, mint a kezes jótáll a termékeiért Magyarország területén, feltéve, hogy a beépítési útmutató szerint szerelték be, és céljuknak megfelelően használják őket. A garanciális kötelezettségek előadását a Gyár képviselői által kereskedésmegállapodások alatt hajtják végre, azaz a Porta KMI Romania hivatalos forgalmazók, a jelenlegi hivatalos forgalmazók listája elérhető : http://www.portadoors.hu/kontakt,p5.html 2. A jótállási idő a Porta KMI Romaniai termékekre, a program időtartama alatt 3 év (36 hónap) + további 2 év garancia (24 hónap) az ajtólap szerkezetére és azzal a feltétellel, hogy a szolgáltatást a tevékenység végzésére jogosult Szerelés Csoport ( érvényes e engedéllyel), vagy a forgalmazók szerelési csapata végzi el, és ezt a tényt meg is erősíti a megfelelő bélyegzővel a jótállási jegyen, és egy megjegyzéssel a beépítés helyéről. Figyelem: A kiterjesztett garancia (24 hónap) a beépítés napján kezdődik, feltéve, hogy a beépítésre legkésőbb 3 hónapon belül kerül sor, a vásárlás napjától. 3. A 36 hónapos jótállási időszak a vásárlás időpontjától számít, mely fel van tüntetve a vásárlást igazoló okmányon (számla vagy vásárlási nyugta).

4. A garanciális szolgáltatások érvényesítéséhez a Vevőnek be kell nyújtania a jótállási jegyet, a vásárlást igazoló számlával együtt (az értékesítési helyről) és a beépítési számlát (a kiterjesztett garancia, 24 hónap tekintetében). A garanciajegy a termékkel együtt van szállítva. A vásárló felelőssége, hogy kapjon garancialevelet az eladótól vagy egy Minősített Beépítő Csoporttól. Bármilyen jegyzet írására a jótállási jegyben csak a garanciaadó vagy az erre felhatalmazott értékesítés hely vagy a Minősített szerelő jogosult. Az értékesítési osztály a székhelyen található: PortaKMI Romania SRL., A címe: Arad, Street 3, No.11, Románia, tel.0040.257.227.400. 5. A gyártó kötelezi magát, hogy a lehető leggyorsabban megvizsgálja és rendezi az esetleges panaszokat . 6. A késedelmes kezelést bármilyen panasz kezelésénél nem fontolják meg, mikor a vizsgálatot, cserét vagy a javítást nem hajtják végre olyan okokért, amik a Vevőnek tulajdoníthatók.

7. Amennyiben a hiba jellege nem követeli meg a termék javítását gyári körülmények között, minden ilyen garanciális javítást a vevő helyén kell elvégezni. 8. A szavatossági időn belül (lásd 2. és 3.) a gyártó beleegyezik abba, hogy ingyenesen helyrehozza a hibás termékeket. 9. A hibák értékelését és a panasz kezelésének a módját az eladó képviselője vagy a Kezes végzi.

10. Annak a vizsgálatát, hogy egy panasz egyértelműen minőségi hibás, olyan feltétellel végzik, hogy a hibát a termék beépítésének megkezdése előtt jelentik. A tartozékok felhasználása a beépítés megkezdédének minősül. A terméket vissza kell küldeni az eredeti csomagolásban.

11. A garancia érvényét veszti, ha: - Mindenféle módosítás végzése az ajtólapon ill. a tokon, - A termék szerkezetének megváltoztatásával, - A kötelező táblát eltávolítják a minősített termékről, - A garanciajegy megsemmisült vagy elveszett - Egy bejegyzés kerül a garanciajegybe, egy illetéktelen személy által, - A garanciális füzet és / vagy a vásárlási számla elveszett vagy megrongálódott

12. A garancia nem terjed ki: - A mechanikai sérülésekre és a külső hibákra, melyek eredhetnek a szállításra vonatkozó általános szabályok figyelmen kívül hagyásából, és a termékek helytelen raktározásából és megóvásából, - Elszíneződés és deformálódás, elemekben és alkatrészekben keletkezett kár, amelyeket a túlzott páratartalom okozott a beépítés helyén (ajtókat az úgynevezett nedves munkák, pl vakolat alkalmazása vagy padlók lerakása után kell szerelni, a száraz és kiszellőztetett helyiségben), - Elszíneződés, csomók, lejtős mintázat, a szín és a famintázat eltérése a természetes furnérból adódó egyediségének köszönhetően, - Hibák a termék helytelen tárolása az építési munkák ideje alatt (pl.szennyeződés habarccsal, vakolattal, tisztítás durva vagy agresszív tisztítószerekkel), - A gyártó nem felelős a festésben és a fóliában okozott kárért, mely a ragasztószalag használatából ered, - Hibák melyeket helytelen használat vagy hanyagság okozott a vevő részéről, - A termék helytelen üzembehelyezése

- a termék véletlenszerű eseményből származó meghibásodása, amelyek függetlenek a gyártótól és a működési feltételektől (árvíz, tűz, betörés, stb), - A termék természetes elhasználódása - Rövid szállítási határidejú elemekre és tartozékokra, - alap bevonatok esetén, - alap bevonatok esetén, bárhol is festette át a Vevő, - Panaszok, melyek a karbantartáshoz kapcsolódó műveletekre, a termék fenntartásához, megőrzéséhez és tartozékok beállítására vonatkoznak. 13. A garancia az értékesített termékre nem zárja ki, korlátozza, vagy függeszti fel a Vevői jogokat, melyek a termék nem megfelelőségéből erednek az adásvételi szerződéssel.

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 23 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021