Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Az ajtólap függőleges és vízszintes elemekből épül fel, mely magas minőségű enyvezett tömör fából készül. Az ajtólap betét rétegelt lemezből készülő kerettel megerősített faforgács betét. Mintától függően az ajtólapok készülhetnek furnérral borított HDF lappal, vagy furnér betéttel (ratan, laguna, zebra minta)Az ajtólap és tok is matt lakkal bevont felületű természetes furnér.

A Natura KONCEPT beltéri ajtó "select" furnér felülettel készül, színében és felületében azonos tokot kínálunk hozzá. Síkban záródó Porta SYSTEM ELEGANCE, vagy falcos csukódású Porta SYSTEM tokkal kínáljuk.

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár 

   

SZÍNVÁLASZTÉK

SELECT FURNÉR ******

Select Tölgy Select Fehér tölgy Select WENGE Select Amerikai dió Select Sötét dió Select Klasszikus dió 

EGYEDI természetes FURNÉR (Villadora)******

ZEBRANO Villadora CSERESZNYE Villadora Amerikai dió Villadora

Termék adatok

  • Felületek: Select természetes furnér
  • Ajtólap szerkezete: Rétegragasztott fenyőlap és keret,
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: MODERN stílusú ajtó
  • Árkategória: Árazás alatt
  • Kilincsek: Porta kollekció

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 23 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021