Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Modern hatású beltéri ajtó klasszikus anyagokból.

A Natura LINE beltéri ajtó az igényes, válogatott "select" furnér és azonos síkba épített 6 mm-es fémcsík berakása segítségével úgy kelt modern hatást, hogy közben a matt lakkal bevont ajtólapot megsímítva érezheti keze alatt a minőséget. Enyvezett fenyőfa keretéhez furatolt faforgács, vagy papírrács betét választható. Kimondottan illik hozzá a síkban záródó Porta SYSTEM ELEGANCE tokrendszer.

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár 

  

SZÍNVÁLASZTÉK

SELECT FURNÉR ******

Select Tölgy Select Fehér tölgy Select WENGE Select Amerikai dió Select Sötét dió Select Klasszikus dió

Termék adatok

  • Felületek: Select természetes furnér
  • Ajtólap szerkezete: Rétegragasztott fenyőkeret, faforgács vagy papírrács betéttel
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: MODERN stílusú ajtó
  • Árkategória: Árazás alatt
  • Kilincsek: Választható

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 23 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021