Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

A Córdobai kalifátus ugyan megszakításokkal is csak néhány évszázadig működött, viszont a "Mezquita" nagymecsetet a keresztények később katedrálissá alakították, amely ma is áll... szerintem kiváló ajtóinak köszönhetően. 

Vetemedéssel szembeni ellenállását a több rétegű fa és MDF szerkezetének köszönheti. Finom tapintású természetes furnér felülete, klasszikus mintázata és edzett matt üvegezése maradandó értéket jelent vásárlóinak. Utólag beépíthető falcos, vagy síkban záródó tokokhoz illeszkedő választéka változatos felhasználást tesz lehetővé. A tokokhoz illeszthető RETRO modul tovább emeli ennek a klasszikus ajtónak az amúgy sem csekély esztétikai értékét.

   ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK

STANDARD Természetes FURNÉR felület ******

      Fehér tölgy RAL 9016 

SZATÉN természetes FURNÉR felület ******

  

Termék adatok

  • Felületek: Standard, vagy szatén természetes furnér
  • Ajtólap szerkezete: Rétegelt tömör szerkezet
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: Klasszikus beltéri ajtó
  • Árkategória: 85.000.- Ft-tól
  • Kilincsek: Választható

Download attachments:

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 16 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021