Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Az ABLAKABB Bt által forgalmazott AQUA vizestéri ajtó alkalmas olyan belső terek közötti nyílások lezárásra, mint belső medence, mosóhelyiség, szauna, uszoda, SPA, aquapark vagy egyéb vizes helyiségek, ahol az ajtó közvetlenül vízzel érintkezhet. Az ajtólap bevonata kiváló víz- és mechanikai ellenállású HPL  felület, belső kitöltése pedig tömör poliurethan. Élvédelme szintén a vizes helyiségeknek megfelelően vízállóan van kiképezve. Az üveges modellekben edzett átlátszó, vagy edzett matt üveg választható. Kínálunk hozzá 105 mm-es horganyzott acéllemez saroktokot, melynek színezése porfestés, RAL 7047 szürke, RAL 9016 fehér, vagy RAL 5005 kék. A tok rendelhető padlóra ültetett, vagy 30 mm padlóbeállásos kivitelben.

  

SZÍNVÁLASZTÉK

 

HPL ******

  HPL kék RAL 5005 HPL fehér RAL 9016 HPL szürke RAL 7047

Termék adatok

  • Felületek: PortaDECOR; PortaSYNCHRO3D; CPL; PortaPERFECT3D; PortaDUR; PortaCORTEX; Supermatt; ACRYL
  • Ajtólap szerkezete: Papírrács, vagy furatolt faforgács
  • Választható felületek: Szintetikus dekorfelületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN; DIN; HN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: MODERN beltéri ajtó
  • Árkategória: 45.000.- Ft-tól
  • Kilincsek: Kóracél

Download attachments:

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 22 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021