Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

-GYŐRÖN KÍVÜL CSAK 15 DARAB FELETT SZÁLLÍTJUK!

-EGYEDI MÉRET NINCS!!!!!!

A Porta Doors termékei között az UNIVERZÁLIS FÉM ajtó költséghatékony, alacsony áron kínált ajtó projektek, társasházak közös használatú helyiségeihez, alagsori tárolókhoz. Az ajtó egyrétegű horganyzott acél ajtólappal, tartozékként szállított  48 mm-es saroktokkal (PN szabvány) és saját, rozettás műanyag kilinccsel és PZ zárral készül. Színezése lehet fémre felhordott poliészter festék, illetve horganyzott fém felület. Az ajtó különlegessége, amitől az UNIVERZÁL nevet kapta, hogy nem szükséges előre kiválasztani a nyitásirányt, vagyis jobbos és balos kivitelben egyaránt beépíthető! Az ajtó ára meggyőzőbb már nem is lehetne...

Az ajtót CSAK SAJÁT SZABVÁNYMÉRETEIBEN kínáljuk. AZ ehhez kialakítandó falnyílás méretek: 76*205; 86*205; vagy 96*205 cm. Más méretben, vagy méret átalakítással nem tudunk ilyen ajtót szállítani.

Fontos tudnivaló, hogy -egyszerű technikai ajtó lévén- a merevítő keretek és szellőzők szélén és hátoldalán látható szegecsek vannak, aki ezt nem fogadja el, annak ajánlani tudjuk a FÉM BASIC ajtórendszerünket.

A letölthető PDF katalógusban a betét helytelenül van feltüntetve, mivel az ajtó egyrétegű!

  

SZÍNVÁLASZTÉK

 

Laminált fém ******

 

Termék adatok

  • Felületek: PortaDECOR; PortaSYNCHRO3D; CPL; PortaPERFECT3D; PortaDUR; PortaCORTEX; Supermatt; ACRYL
  • Ajtólap szerkezete: Papírrács, vagy furatolt faforgács
  • Választható felületek: Szintetikus dekorfelületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN; DIN; HN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: MODERN beltéri ajtó
  • Árkategória: 45.000.- Ft-tól
  • Kilincsek: Kóracél

Download attachments:

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 24 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021