Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

GRÁNIT betörésgátló ajtó EI 30 tűzgátló és RC 3 betörésvédelem, 36 dB hanggátlással. 

Az ajtólapok szerkezete acél rudakkal erősített faforgács betét, mindkét oldalon 1 mm-es ALU lemezzel burkolva. A belső szerkezetre felragasztott HDF hordozón a választható szintetikus vagy furnér felületek határozzák meg az ajtó külalakját. A GRÁNIT ajtó saját, vagy AGAT kilincses, 2 cilinderzáras, rúdzáras kivitelbel érkezik 8 darab szerelő dűbellel ellátott 1,5 mm vastag 100 mm-től 390(!) mm szélességig választható acéltok. Kérhető még Acél/MDF PROJEKT, de akár PROJEKT PRÉMIUM tok is. Az ajtók optikai kitekintőt és acélküszöböt tartalmaznak, három darab erősített pánttal készülnek, biztonságukat pedig a pántoldali kiemelésgátlók teszik teljessé. 

Kialakításánál fogva az ajtó minden esetben a nyitás oldali falsíkon helyezkedik el. Régi, falközépre elhelyezett ajtók helyettesítésénél panel, vagy téglablokkos épületeknél ez az ajtó csak küszöb betonozással, burkolat javítással és nyitási mélység változásával építhető be! Emiatt ajtócserénél korlátozottan, panellakásoknál pedig NEM alkalmazható!  

SZÍNVÁLASZTÉK

 

HQ CPL 0.2 Laminált felület ******

           

Termék adatok

  • Felületek: PortaDECOR; PortaSYNCHRO3D; CPL; PortaPERFECT3D; PortaDUR; PortaCORTEX; Supermatt; ACRYL
  • Ajtólap szerkezete: Papírrács, vagy furatolt faforgács
  • Választható felületek: Szintetikus dekorfelületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN; DIN; HN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: MODERN beltéri ajtó
  • Árkategória: 45.000.- Ft-tól
  • Kilincsek: Kóracél

Download attachments:

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021