Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Robosztus betörésbiztos EI 30 tűzgátló bejárati ajtó, 34 dB hanggátlással. 

Az ajtólapok szerkezete tele faforgács betét, mindkét oldalon 1 mm-es ALU lemezzel burkolva. erre van felragasztva a HDF hordozó és a felület bevonata. A KVARC ajtó rendelhető 1 vagy 2 cilinderzárral, független, vagy rúdzáras kivitelbel (Kvarc 1; 2; 3) Szerelő dűbellel ellátott 1,5 mm vastag 100 mm-től 390(!) mm szélességig választható acéltok. Kérhető még Acél/MDF PROJEKT, de akár PROJEKT PRÉMIUM tok is. Az ajtók optikai kitekintőt és acélküszöböt tartalmaznak, három darab 3 részes pánttal készülnek, biztonságukat pedig a pántoldali kiemelésgátlók teszik teljessé. (tele és mart típusokhoz)

Kialakításánál fogva az ajtó minden esetben a nyitás oldali falsíkon helyezkedik el. Régi, falközépre elhelyezett ajtók helyettesítésénél panel, vagy téglablokkos épületeknél ez az ajtó csak küszöb betonozással, burkolat javítással és nyitási mélység változásával építhető be! Emiatt ajtócserénél korlátozottan, panellakásoknál pedig NEM alkalmazható!

SZÍNVÁLASZTÉK

HQ CPL 0.2 Laminált felület ***** (tele típusokhoz)

           

 PortaSYNCHRO 3D fólia ****** (tele típusokhoz)

 Mézakác Ezüstakác Skarlát tölgy Sötét tölgy Fehér wenge Norvég fenyő 

PortaPERFECT 3D fólia ****** (tele típusokhoz)

 Havana tölgy Kaliforniai tölgy Malibu tölgy Skandináv tölgy Klasszikus tölgy Szibériai tölgy Déli tölgy 

PVC fólia ******(tele és mart/office típusokhoz)

Dió Aranytölgy Nugát Sötét nugát

Termék adatok

  • Felületek: PortaDECOR; PortaSYNCHRO3D; CPL; PortaPERFECT3D; PortaDUR; PortaCORTEX; Supermatt; ACRYL
  • Ajtólap szerkezete: Papírrács, vagy furatolt faforgács
  • Választható felületek: Szintetikus dekorfelületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN; DIN; HN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: MODERN beltéri ajtó
  • Árkategória: 45.000.- Ft-tól
  • Kilincsek: Kóracél

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021