Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Megerősített és betörésbiztos bejárati ajtócsalád, 32 dB hanggátlással. 

Az ajtólapok szerkezete tele faforgács betét, mindkét oldalon 1 mm-es ALU lemezzel burkolva. erre van felragasztva a HDF hordozó és a felület bevonata. Az AGAT alapajtó 1 cilinderzárral, míg az AGAT Plus két cilinderzárral van felszerelve, hozzá 1,2 mm-es 100-as saroktok tartozik. Az OPAL ajtó tokozata ezzel szemben 1,5 mm-es acéllemez, 6 darab szerelő dűbellel szállítva. Kérhető még PROJEKT tok is. Az OPAL alapfelszereltségű dupla záron túl 4 pontos szalagzárral is rendelhető. Az ajtók optikai kitekintőt és acélküszöböt tartalmaznak, biztonságukat pedig a pántoldali kiemelésgátlók teszik teljessé.  Az OPAL PLUS beltéri ajtók megfelelő kiegészítőkkel felszerelve 2. betörésvédelmi osztályba tartoznak.

Kialakításánál fogva az ajtó minden esetben a nyitás oldali falsíkon helyezkedik el. Régi, falközépre elhelyezett ajtók helyettesítésénél panel, vagy téglablokkos épületeknél ez az ajtó csak küszöb betonozással, burkolat javítással és nyitási mélység változásával építhető be! Emiatt ajtócserénél korlátozottan, panellakásoknál pedig NEM alkalmazható!

SZÍNVÁLASZTÉK

HQ CPL 0.2 Laminált felület ******

           

Termék adatok

  • Felületek: PortaDECOR; PortaSYNCHRO3D; CPL; PortaPERFECT3D; PortaDUR; PortaCORTEX; Supermatt; ACRYL
  • Ajtólap szerkezete: Papírrács, vagy furatolt faforgács
  • Választható felületek: Szintetikus dekorfelületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN; DIN; HN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: MODERN beltéri ajtó
  • Kilincsek: Kóracél

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 11 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022