Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

SCHÜCO SI 82+Thermo Passive ablakok - Engedje, hogy a fény átjárja otthonát! A SCHÜCO Thermo Passive SI 82+ "A" kategóriás, energiatakarékos Schüco nyílászárók kitűnő hő- és hangszigetelő képessége és a hozzátartozó hasonló jó üvege révén Ön harmóniában élhet a környezetével. Egyúttal jelentős energiamegtakarítást érhet el. A korszerű, elegáns megjelenés mellett a SCHÜCO Thermo Passive SI 82+ energiatakarékos ablak nagyfokú biztonságot és az Ön privát életterének megbízható védelmét nyújt. Ebben a rendszerben a SCHÜCO tervezői szakítottak az acélmerevítéses megoldással, és egy forradalmian új, a profilokba extrudáláskor bekerülő alumínium merevítést dolgoztak ki. Ezen ablakok alkalmasak háromrétegű üvegezés fogadására is. A kiemelkedő profilhőtechnika és legmodernebb üvegek miatt  hőszigetelő képességük lényegesen jobb, mint a ma leggyakoribb ablakprofiloké. A legmodernebb technika révén a tolvajok és a betörők élete megnehezül, míg az Ön otthona egyre biztonságosabbá válik. A SCHÜCO Thermo Passive SI82+ nyílászárókat a magas műszaki színvonalú építkezések ablakrendszereként ajánljuk azon emberek számára akiknek fontos a környezettudatos és energiatakarékos megoldás. Szabadalmaztatott, innovatív megoldás a hőmegszakításra.

Termék adatok

  • Beépítési mélység: 82 mm
  • Kamraszám tok/szárny: 6/6
  • Alap üvegezés: 4-16-4LowE-16-4LowE
  • Maximális üvegezhetőség: Ug=0,5 W/m2K
  • Rugalmas tömítések száma: 3
  • Külső felület: PVC
  • Színválaszték: Renolit színek
  • Uw érték alap/max. üvegezéssel: 0,76 W/m2K
  • Hangszigetelés alapüveggel: 33 dB

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019