Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

Az ötkamrás Inoutic ARCADE ablakprofilok kiemelten jó választásnak bizonyulnak ár és érték arányban minden olyan esetben ahol a költségvetés korlátozott, de egy megfelelően masszív és jó hőszigetelő ablakkal kell javítani egy épület színvonalát. Beépítési mélység 71 mm A hőszigetelési együtthatója Uw = 1,2 W/m2 K alapüvegezése 2 rétegű Ug= 1.0 Ára a jelenlegi árversenyt is figyelembe véve versenyképes, ezért bátran ajánlható olyan projektekre, ahol a jó ár mellett a minőség is fontos. Kiforrott, kipróbált rendszerében megtalálható az ablakok és bejárati ajtók választéka színes, vagy fehér kivitelben. Az Inoutic ARCADE minőségi megoldás régi házak felújítása esetén, egy normál vastagságú hőszigetelés mellett nem túlzó, de elegendő tudást és minőséget nyújt. Panel épületek széleskörű rekonstrukciók esetén ahol a kiadások szigorúan korlátozottak, vagy minőségi ipari épületek, csarnokok építésekor, felújításkor bevált klasszikus – az ARCADE műanyag ablak. Az ARCADE ablakrendszer az Inoutic családba tartozó termékek választékában napjainkban fontos szerepet tölt be egyszerű, de nagyszerű kivitelezésével. Minőségi kidolgozása, a felület külalakjának széles választéka, külső és két oldali dekorfelületek mellett anyagában színezett profilok jellemzik az Inoutic ARCADE ablakokat. Bejárati ajtói fölötte állnak a hasonló kategóriában kínálható ajtóknak kialakításban, stabil és masszív használhatóságban.

 

Termék adatok

  • Beépítési mélység: 71 mm
  • Kamraszám tok/szárny: 5/5
  • Alap üvegezés: 4-16-4LowE
  • Maximális üvegezhetőség: Ug=1,0 W/m2K
  • Rugalmas tömítések száma: 2
  • Külső felület: PVC
  • Színválaszték: Renolit színek és anyagában krémfehér, szürke
  • Uw érték alap/max. üvegezéssel: 1.2 W/m2K
  • Hangszigetelés alapüveggel: 33 dB

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 54 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019