Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

Az INOUTIC EFORTE prémium minőségű ablakrendszer. Hőszigetelő értékek tekintetében kompromisszumoktól mentes, a tok egyedülálló hőszigetelési tulajdonságainak köszönhetően pedig a hazai piac csúcsterméke! Alapkivitelű 3 rétegű üveggel könnyedén elérhető az alacsony energiaigényű házak követelménye, míg egy megfelelő üvegezés mellett a passzívház igényszintjét is teljesíteni tudja. Ha Ön hosszú távon alacsony fűtési költség mellett szeretne lakni és emellett a bekerülési költség sem mindegy, akkor érdemes az ablak vásárlásakor az INOUTIC EFORTE ablakok és ajtók tulajdonságát megvizsgálni. Ár-érték aránya minden körülmények között megállja helyét. Valódi német tervezés, német alapanyagból németországi gyártásban készülő ablakprofilok és hazai minőségi konfekcionálás jellemzi. Különleges fólia színei mellett elérhető az anyagában krémfehér, vagy szürke szín is. A profilgyártó komolyságát jellemzi a kiváló minőség mellett a megfelelő mennyiségű raktárkészlet, gyors szállítás is. Ezáltal Ön a megrendelés után akár két hét alatt hozzájuthat nyílászárójához! (részletekről érdeklődjön bemutatótermünkben) Ez mai felgyorsult világunkban az építőiparban nem mindennapi teljesítmény! Fontos összetevője az EFORTE nyílászáróknak a felső kategóriás bejárati ajtó is, ami akár sík ajtópanellel is készülhet.

Termék adatok

  • Beépítési mélység: 84 mm
  • Kamraszám tok/szárny: 6/6
  • Alap üvegezés: 4-16-4LowE-16-4LowE
  • Maximális üvegezhetőség: Ug=0,5 W/m2K
  • Rugalmas tömítések száma: 3
  • Külső felület: PVC
  • Színválaszték: Renolit színek és anyagában krémfehér, szürke
  • Uw érték alap/max. üvegezéssel: 0,76 W/m2K
  • Hangszigetelés alapüveggel: 34 dB

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 42 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019