Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

A KBE 76 MD (középtömítéses) valamint a KBE 76 AD (szélső tömítéses) ablakok és erkélyajtók vitathatatlan minőségi előrelépést jelentenek a nyílászárógyártásban. Külsőre mindkettő letisztult, modern minimál-formákkal készül. Az ablakot kinyitva tűnik fel az első és egyetlen látható különbség. Ez a középtömítés, ami egyrészt egy harmadik tömítéssor, másrészt hanggátló és vízgát az ablak profiljában. A KBE 76 MD tok és szárny is 6 légkamrás. A tokban és a szárnyban egyaránt minimum 1,5 mm-es horganyzott acélmerevítő gondoskodik a nagy méretű nyílászárók stabilitásáról. Az ABLAKABB Bt legrégibb ablakgyártó partnere több, mint egy évtizede folyamatosan bizonyítja, hogy ablakai stabil és garantáltan megbízható nyílászárók.

Termékjellemzők:

Három rétegű üvegezhetőség 44 mm -ig.

Keskeny, 116 mm előnézeti szélesség

Elegáns 15° lejtésű él.

Kiemelkedő hatékonyságú három soros tömítés.

Nagyon jó hő- és hangszigetelés a 6-kamra felépítésnek és a tok és szárny nagy beépítési mélységének köszönhetően.

A választható fautánzat, vagy modern egyszínű dekorfóliák mellett ALU-klipszes felülettel, akár egyedi színben is rendelhető.

Termék adatok

  • Beépítési mélység: 76 mm
  • Kamraszám tok/szárny: 6/6
  • Alap üvegezés: 4-16AG-4 lowE
  • Maximális üvegezhetőség: 4-16Ag-4LowE-16Ag-4LowE
  • Rugalmas tömítések száma: 3
  • Külső felület: fehér vagy renolit, illetve ALU
  • Színválaszték: Renolit vagy RAL színek
  • Uw érték alap/max. üvegezéssel: 1,1/0,85 W/m2K
  • Hangszigetelés alapüveggel: 34dB

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 47 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019