Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

A műanyag nyílászárókkal szemben a modern építészet új követelményeket támaszt. Fontossá vált a jó hőtechnika mellett a hatalmas, világos belső terek, melyek szinte észrevétlenül folytathatóak egy teraszban is. Ennek az elvárásnak felel meg a rendszerazonos emelő-toló erkélyajtó. A PROFINE CSOPORT KÖMMERLINGKBE PREMIDOOR rendszerekhez is található színben és formában azonos emelő-toló vasalattal ellátott nyílászáró. Ezek különlegessége, hogy a toló-bukó erkélyajtó mérethatárait is túlszárnyalva építhető belőle könnyedén működtethető teraszajtó. Az óriási üvegfelületek a lakótérbe hozzák a külső terület hangulatát, anélkül, hogy annak hátrányait tapasztalnánk. Beépítési mélysége speciális, mivel itt két, egymással párhuzamosan épített nyílászáró profil helyezkedik el. Nyitott állapotban sem foglal helyet a belső térből, mivel saját tokján belül fut. Az emelő-toló rendszer köszöbszerkezete alacsony, a padlóvonaltól 0-3 cm is lehet azonos külső-belső szint esetén. így az emelő toló ajtó kiküszöböli a toló-bukó ajtók másik hátrányát, a magas átlépést is. Az emelő-toló ajtók tömítése a modern nyílászárószerkezeteknél légtömítésben és hőszigetelésben is megfelel a többi típusú ablak és ajtórendszer minőségének.

Ha valaki esetleg kételkedne ezen nyílászárók értékében, tudásában, annak érdemes megtekinteni az emelő-toló ajtó metszetképét. A végletekig kidolgozott stabilitás, hőszigetelés és légzárás jellemzi ezeket a prémium minőségű emelő-toló ajtókat.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE? KERESSE MUNKATÁRSUNKAT AZ ABLAKABB GYŐRI BEMUTATÓTERMÉBEN >KAPCSOLAT<.

Termék adatok

  • Beépítési mélység: 180-220 mm (rendszerfüggő)
  • Kamraszám tok/szárny: 5/5 vagy 6/6
  • Alap üvegezés: 4-16-4 lowE
  • Maximális üvegezhetőség: 2400*2400/oldal
  • Rugalmas tömítések száma: 2 vagy 3
  • Külső felület: fehér vagy renolit, illetve ALU
  • Színválaszték: Renolit és RAL
  • Uw érték alap/max. üvegezéssel: 0,76 W/m2K
  • Hangszigetelés alapüveggel: 33 dB
More in this category: Toló-Bukó erkélyajtó »

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022