Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

A SCHÜCO LIVING 82 TREND MD megújuló ablakgyártás az energiatakarékosság jegyében. A profilon belüli 7 zárt légkamra ("A" kategóriás, minimum 3 mm-es profil főfal vastagság) a legmagasabb hőszigetelési értéket célozza. A megújuló profiltechnológián kívül az energiatakarékos SCHÜCO nyílászárók a 3 független tömítési szint révén magas hangszigetelést és légzárást biztosít. A SCHÜCO 82 TREND ablakrendszerrel energetikai szempontból a leghatékonyabb ablakok állíthatók elő, a 82 mm-es profilon belül 7 zárt légkamra kialakításával elérhetővé válik a kiemelkedően jó hőszigetelési érték. Ezek a műanyag ablakok a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek, amelyeket műanyag ablak-profilokkal szemben bárki is támaszthat! Aki ilyen ablakot vásárol, nagyarányú energiát és pénzt takaríthat meg, akár az eddigi energiafelhasználásának mintegy 29%-át megspórolhatja!

 

Termék adatok

  • Kamraszám tok/szárny: 6
  • Alap üvegezés: Szélesség
  • Maximális üvegezhetőség: 32 mm x 1800 mm x 600 mm
  • Rugalmas tömítések száma: 24
  • Külső felület: valami
  • Színválaszték: Színválaszték
  • Uw érték alap/max. üvegezéssel: fautánzat

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021