Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Bejárati ajtóink a műanyag ablakrendszerekhez kapcsolva azonos műanyag ajtóprofil családokból kaphatóak. Az ajtókba különféle panelek építhetőek be, ahogyan azt Ön kiválasztja. Az itt felsorolt MODERN hazai gyártású paneleket a képekre kattintva nagyobb méretben is megtekintheti. Különféle választható savmart üvegekkel és korlátozott mintakollekcióból kiválasztható tiffany, vagy ólomüveggel is kaphatóak. Vastagságában a kétrétegű üveges ablakokhoz 24 mm, a 3 rétegű ablakokhoz 36-40-illetve 44 mm vastag hőszigetelő ajtópaneleket kínálunk.

Download attachments:

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022