Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Nyílászáróink beépítése után befejező lépésként fontos a megfelelő párkány kiválasztása. Egy ablakkönyöklő, vagy párkány különféle kívánalmaknak kell hogy megfeleljen. Például:

- Megfelelően vízálló és vízlevezető legyen

- Illesztése alkalmazkodjon az ablak fogadójához

- UV állósága hosszú élettartamot biztosítson

- Hőtechnikailag ne legyen az ablak gyenge pontja

- Harmonikus látványt mutasson az ablakkal

- Legyen kellő választék a színekben

Mit és miért NEM kínálunk:

- Különféle kő és műkő párkányt, mert nem szakterületünk. Ez nem jelenti azt, hogy nem javasoljuk, egyszerűen csak nálunk nincs.

- PVC lemezből hajlított "párkányt", mert nem tartjuk sem párkánynak, sem könyöklőnek.

Mit kínálunk csak alkalomszerűen, speciális igényekre:

Hajlított alu párkányt, melynek elsődleges előnye az extrudálthoz képest alacsonyabb ára, viszont anyagvastagságából adódóan nem közelíti meg az extrudált párkány stabilitását

Habosított PVC párkányt csak ott használunk, ahol a 20 mm vastag légkamrás típus nem fér el.

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022