Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Beltéri könyöklők:

A 20 mm-es légkamrás párkányokat kültérre CSAK fehér, anyagában színezett kivitelben kínáljuk. Ezzel szemben belső oldalon karc- és nedvességálló fóliás változatokból is választhatnak a színes ablakokhoz harmonizáló kivitelben.

Fontos: Ezek a párkányok csak beltéri használatra vannak kifejlesztve, kültérre nem alkalmazhatóak!

Egyéb információ: A Cégünknél kapható párkányok az általunk kínált nyílászárók rendszerelemei, ezért más ablakokhoz való illeszthetőségét nem tudjuk garantálni! 
Rendelésre vásárolható, készletet nem tartunk!

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022