Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Beltéri ajtóink fontos esztétikai és funkcionális része a jól kiválasztott ajtókilincs. Maestro kilincs választékunk teljessé bővült! Ajtórendelés és az Ablakabb Bt-nél vásárolt beltéri ajtó beépítése során a tőlünk vásárolt kilincseket ingyen beszereljük!

A kilincsek között megtalálható a prémium kategóriás olasz gyártók választéka, úgymint DND és MANDELLI luxustermékei, vagy FIMET DESIGN kilincsek, továbbá a nagymultú portugál TUPAI kilincsek, a német FSB ajtókilincsek és természetesen a MAESTRO kilincsei is.

 

NÉZZEN SZÉT A KILINCSEK IMPORTŐRI HONLAPJÁN!

PERSZE, UTÁNA VISSZAVÁRJUK! :-)

Ajtókilincseinket az általunk kínált beltéri ajtókhoz, rendelésre vásárolhatják meg, készletet nem tartunk!

Árakért érdeklődjön munkatársunknál IDE KATTINTVA!

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022