Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

Beltéri ajtóink fontos esztétikai és funkcionális része a jól kiválasztott ajtókilincs. Maestro kilincseink választékát piackutatásunk után a vevők szavazatai (értsd:vásárlás) határoztuk meg. Válogatásunkban a felületek (króm, matt króm, súrolt bronz, nikkel, inox) anyagokat és ezek kombinációit is megtalálhatja. Vonalvezetésében klasszikus és modern, kerek, vagy szögletes kilincsformák közül választhat. Kilincseinket saját ajtóbeépítés esetén díjtalanul és szakszerűen felszereljük.

Ajtókilincseinket az általunk kínált beltéri ajtókhoz, rendelésre vásárolhatják meg, készletet nem tartunk!

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 48 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019