Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

ÚJ TERMÉK VÁLASZTÉKUNKBAN!

Magyar Szabvány méretben 4-6 hét vállalási határidővel elérhető beltéri ajtók dekorfelülettel több színben, fém intarzia csíkozással!

A hirtelen építőipari fellendülés negatív velejárója a gyártási határidők nagymértékű növekedése. Kiterjesztett termékválasztékunk NEM helyettesíti a jól bevált Porta Doors kimondottan széles spektrumú kínálatát, viszont egy nagyon jó alternatívát nyújt a beltéri ajtók piacán GYORS hozzáférhetőségével!

A lengyelországi INVADO által gyártott hazai csíkozású beltéri ajtók személyre szabott választékban viszonylag rövid határidővel hozzáférhető Győrben, az ABLAKABB Bt-nél.

Az intarzia 8 mm széles, 0,8 mm vastag, szálcsiszolt és felületkezelt ALU fémcsík. Az elhelyezés bemarással készül, tehát a csík az ajtó felületének síkjában marad.

Minőségi beltéri ajtók elérhető áron!

 

 

Termék adatok

  • Felületek: Dekorfelületek
  • Ajtólap szerkezete: Papírrács betét
  • Választható felületek: Változatos üvegezéssel
  • Rendelhető szabványrendszerek: HN (Magyar Szabvány)
  • Alkalmazható tokok: Utólagos, vagy blokktok
  • Stílusirányzat: MODERN beltéri ajtó
  • Árkategória: 47.770.- Ft+ÁFA-tól, tokkal együtt
  • Kilincsek: Választható
More in this category: « INVADO ÜVEGEZETT dekorajtó

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 272 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019