Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Az ECLISSE olaszországi ajtógyártó széles termékpalettájából az ABLAKABB Bt a falban futó tolóajtó vázszerkezeteket kínálja. A falban futó tolóajtók acélváz szerkezete könnyen összeépíthető és beépíthető. Az ECLISSE rendszerei alkalmazhatók gipszkartonos, vagy tégla/Ytong szerkezetű belső válaszfalakhoz egyaránt. Az itt látható Syntesis Line tolóajtó váz különlegessége, a beleépített ajtókhoz nem szükséges keretburkolatot építeni, így az ajtólap valóban a falban tűnik el. A falban futó tolóajtók ára minden esetben két összetevőből áll. Részben a váz ára, részben a beleszerelt ajtólap ára határozza meg a termék összes árát. Mivel az ECLISSE tokokat magyar szabvány méretben megvásárolhatja, így a Porta Doors magyar szabvány méretben készülő ajtólapjait is bele tudjuk építeni. 

ELŐNYE MÉG, hogy készletből, néhány nap alatt ki tudjuk szolgálni a gipszkartonozás vagy válaszfalazás előtt!

 GIPSZKARTON FALHOZ (video)

VAKOLT FALHOZ (video)

FONTOS! A kiválasztást az épület tervezésekor, míg a beépítést a belső válaszfalak építésekor kell elvégezni, vagyis NEM UTÓLAG BEÉPÍTHETŐ!

Termék adatok

  • Ajtólap szerkezete: Választható
  • Rendelhető szabványrendszerek: MSZ, DIN
  • Stílusirányzat: MODERN stílusú ajtókhoz
  • Árkategória: Árazás alatt

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2021