Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

A Porta INSPIRE ajtócsalád az elegancia és a funkcionalitás tökéletes kompromisszuma. Hagyományos formái modern felületekkel és tökéletes megmunkálással kiegészítve hosszú időre értékálló termékké teszik. Tömbösített "blockwood" technológiával készül az ajtólap kerete. A 4 mm-es matt üvegek beágyazottak, így az üvegek kerete nem növeli a lap vastagságát. A beépített betétek lágy íve esztétikus és könnyen tisztítható. Tükrös ajtólapja kis lakások optikai növelésére és világosításra alkalmas. A SUPERMATT FEHÉR felületről régóta nem tudom eldönteni, hogy szuperebb, mint matt, vagy mattabb mint szuper! Győződjön meg róla bemutatótermünkben!

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK

PortaSYNCHRO 3D fólia ******

 Mézakác Ezüstakác Skarlát tölgy Sötét tölgy Fehér wenge Norvég fenyő 

SUPERMATT FEHÉR ******

PortaPERFECT 3D fólia ******

 Havana tölgy Kaliforniai tölgy Malibu tölgy Skandináv tölgy Klasszikus tölgy Szibériai tölgy Déli tölgy

Termék adatok

  • Felületek: Fautánzatok
  • Ajtólap szerkezete: Tömör rétegragasztott fenyőfa
  • Választható felületek: Szintetikus dekorfelületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: UNIVERZÁLIS stílusú ajtó
  • Árkategória: 66,220.- Ft+ÁFA-tól, tokkal együtt
  • Kilincsek: Kóracél, réz, bronz..

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 37 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019