Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

Azt ismerik, hogy Henry Ford hozzáállása mi volt a T Ford színeihez?

 „Akármelyik vevő akármilyen színű autót vehet addig, amíg a választott színe a fekete”

Nos, a  Porta DESIRE ajtó négy féle "fehérben" készülhet, de nem akármilyen festéssel! Az akril felületek UV keményítés technológiával kapják meg a kimondottan kemény, tartós és sima felületet. Ezeket a modern tervezésű ajtókat minimál-design alapján berendezett otthonokba kínáljuk, enyvezett fenyő keretben furatolt faforgács betéttel. Egyszerű, finom csíkozása nem feltűnő, de meghatározó elem. CSAK síkban záródó rejtett pántos Porta SYSTEM ELEGANCE tokkal rendelhető. Ehhez alapértelmezésben 3 dimenziós állítású pántolást kínálunk. 

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK

Akril festék FEHÉR UV keményített ******

Fehér Elefántcsont 

Termék adatok

  • Felületek: AKRYL festett UV keményített felület
  • Ajtólap szerkezete: Ragasztott fenyó/ furatolt faforgács
  • Választható felületek: Festett
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN; DIN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM ELEGANCE vagy LEVEL
  • Stílusirányzat: MODERN beltéri ajtó
  • Árkategória: 65,450.- Ft+ÁFA-tól, tokkal együtt
  • Kilincsek: Választható

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 45 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019