Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 

ÚJ MODELLEKKEL BŐVÜLT! A Porta LINE ajtók egyedisége az ajtólap felületének 6 mm-es síkba illesztett szálcsiszolt ALU, vagy réz csíkozása. Magas minőségű felületei alkalmassá teszik lakások mellett nagy forgalmú irodai és szállodai használatra is. Az új modellek egy modern CNC megmunkáló gépsornak köszönhetően már nem "kifutó" fémcsíkok, hanem az ajtó felületén belül befejezett elegáns díszítőelemek. A minimál design értékes elemei, amit számos felülettel és színnel kínálunk!

Betétje merev MDF keret és papírrács kombinációja, vagy (feláras) furatolt faforgácslap, kétoldalt HDF lemezzel, sarkos éllel. CPL felületek esetén az ajtólap élvédelme 1 mm-es színazonos ABS élszalag

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK

PORTADEKOR fólia ******

           

HQ CPL 0.2 Laminált felület ******

         

PORTADUR fólia ******

 (korlátozott készletek!!)

PORTASYNCHRO 3D felület

   

Termék adatok

  • Felületek: Fautánzatok
  • Ajtólap szerkezete: Papírrács(1-es sor.), vagy faforgács
  • Választható felületek: Szintetikus dekorfelületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN; HN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: MODERN irodai, vagy lakás beltéri ajtó
  • Árkategória: Árazás alatt
  • Kilincsek: Kóracél, réz, bronz..

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2020