Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

A Porta VECTOR ajtócsalád megújulva, kibővített mintákkal és változatos felületekkel szerepel választékunkban. Az eddigi acryl festés mellett egy PRÉMIUM akril, továbbí újdonság: 2018-tól UV keményített FEHÉR AKRIL felület és az ahhoz társított finom CNC marásminták jelentek meg. A minimál lakberendezés megfelelő kiegészítője lehet a fehér, vagy az egyedi RAL színekben pompázó felületű ajtó az innovatív kifinomult rajzolatokkal, melyek úgy adnak karaktert a belső tereknek, hogy nem nyomják el azt. Modern vonalvezetése mellett egyszerűsége minimalista formaterve sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. 

Az ajtólap stabilizáló papírrács, vagy (opcionális) furatolt faforgácsbetétes, mindkét oldalon HDF lemezzel borított kész festett bevonatú ajtó. Az alap marásmintákon túl az Ön elképzelését is meg tudjuk valósítani egy hosszabb határidős egyedi rendeléssel.

A hozzá kínált tokok két felülettípusból készülnek. Standard modelljeinkhez színhelyes dekorfóliás Porta System átfogó tokot kínálunk, míg Vector prémium sorozatunkhoz Prémium felületű festett ajtótokot adunk.

RÁADÁS: MOSTANTÓL A FINOMÍTOTT PRÉMIUM MARÁSMINTA FELÁRMENTES AZ "ALAP" AKRIL AJTÓKNÁL IS!
  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

Álmai ajtója kicsit más? Nem baj! Válasszon INNEN. Ha megtetszett, kérjen ajánlatot!

SZÍNVÁLASZTÉK

AKRIL FESTÉK (fehér) ******, PRÉMIUM AKRIL (fehér) ******,VAGY UV KEMÉNYÍTETT AKRIL FESTÉK (fehér) ******

 VAGY! VÁLASZTHATÓ egyedi RAL színek

Termék adatok

  • Felületek: AKRYL festett
  • Ajtólap szerkezete: Papírrács, vagy furatolt faforgács
  • Választható felületek: Festett
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN; DIN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE PortaDEKOR felület
  • Stílusirányzat: MODERN beltéri ajtó
  • Árkategória: 38.360.- Ft+ÁFA-tól, tokkal együtt (standard)
  • Kilincsek: Választható

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 21 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019