Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

TAVASZ FEHÉRBEN AKCIÓ:LONDON, ROYAL,  SAVOY valamint Porta VECTOR és VECTOR PRÉMUIM ajtóinkat SYSTEM tokkal együtt 10% kedvezménnyel kínáljuk 2017 május 1 és június 30 között gyártásba adva!

Vízbázisú fehér lakk bevonatú ajtó. 

Klasszikus forma jellemzi ezt a termékcsaládot. Egyszerű, árérzékeny ajtók az ár és érték megfelelő összhangjával (ezt őszinte fordításban nevezhetjük "olcsó és nem ráz" kategóriának). A London beltéri ajtók íves vonala mellett a Bécs és a Royal ajtók szögletes választéka segít a vevőkörnek megtalálni a megfelelő ajtókat. Ha ajtóihoz beépítési szolgáltatást is szeretne, úgy a Porta System ajtótokkal javasoljuk a vásárlást. Mindenesetre az ajtó mellé egy Porta Nova ajtót odaállítva a minőségi és esztétikai különbség magyarázza az eltérő árat is.

 AJTÓLAP

Az ajtólap stabilizáló betétes, mindkét oldalon HDF lemezzel borított kész bevonatú ajtó.

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK

VÍZBÁZISÚ lakk (fehér) ******

Termék adatok

  • Felületek: AKRYL festett
  • Ajtólap szerkezete: Papírrács betét
  • Választható felületek: Csak akril festett
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN; DIN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: KLASSZIKUS stílusú ajtó
  • Árkategória: 33.110.- Ft+ÁFA-tól, tokkal együtt (faerezetes)
  • Kilincsek: Kóracél

Download attachments:

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 46 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019