Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

MODERN ÉS STÍLUSOS!

A Porta LEVEL ajtók olyan belsőépítészeti igények kielégítésére születtek, melyekre mostanáig nem volt lehetőség. A LEVEL ajtólapok mellett a tokok is készülnek vízszintes erezettel. A felső tokpanel választható 20 cm-es és szabható 100 cm-es magasságban. Így kívánság szerint akár a mennyezetig egységes látványt nyújtó bútor minőségű ajtó építhető be.

Az ajtólap választható furatolt vagy tömör faforgács, illetve papírrács betéttel. Kerete ragasztott rétegelt fa. Borítása kiemelkedő minőségű HDF lapon PortaSYNCHRO 3D felület egyedülálló CAPRI színei. Síkban záródó rejtett pántos ajtó, akár mágneses zárnyelvvel. ABS  élvédelem, saját LEVEL tok.  

...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK

PortaSYNCHRO 3D fólia ****** 

 CAPRI 1 CAPRI 2 CAPRI 3

 

Termék adatok

  • Felületek: PortaSYNCHRO 3D;vízszintes erezettel
  • Ajtólap szerkezete: Furatolt faforgács betét
  • Választható felületek: Szintetikus dekorfelületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN; DIN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: MODERN beltéri ajtó
  • Árkategória: 55.510.- Ft+ÁFA-tól, tokkal együtt
  • Kilincsek: Kóracél

Download attachments:

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 41 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019