Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

ÚJ KOLLEKCIÓ!

 2016 közepétől elérhető a  Porta FORM Prémium festett ajtó ami egy dekorfelületeknél keményebb, ellenállóbbb fehér festéssel készü UPDATE: Az eddigi ACRYL PRÉMIUM festés mellett 2018-tól elérhető az UV KEMÉNYÍTETT FEHÉR AKRIL felület is. Tervezésében fő hangsúlyt a modern, minimál lakásbelsőkhöz való illeszthetőség kapott. Az egybefüggő felületet csak kihangsúlyozza a bele applikált króm díszítőelem. Tovább símítható a látvány, ha a hagyományos, látszó pántos falcos ajtó helyett a rejtett pántos, síkban záródó Porta System Elegance, vagy Level tokkal készül az ajtó. Minden toktípus egy azonos prémium felületű fehér ajtótokkal, selymes felülettel nyújt egy esztétikus és modern megjelenést.

Első pillanattól hozzáférhető PN és HN szabvány szerinti méretekben is, választható furatolt faforgács, vagy papírrács betéttel.

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK

Prémium Akril FEHÉR   ******, vagy UV keményített Akril FEHÉR festék  ******

Fehér   

Termék adatok

  • Felületek: AKRYL festett UV keményített felület
  • Ajtólap szerkezete: MDF keret-furatolt faforgács, vagy papírrács betét
  • Választható felületek: PRÉMIUM Festett FEHÉR
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN; DIN; HN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE PortaDEKOR felület
  • Stílusirányzat: MODERN- MINIMÁL beltéri ajtó
  • Árkategória: UV acril: 86.660.- Ft + ÁFA-tól
  • Kilincsek: Választható

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 51 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019