Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

"Zöld erdőben jártam..."

A Porta HARMONY természetes benyomást keltő, klasszikus minőségű beltéri ajtó.  Összképe az örök minőséget sugallja, tömbösített "blockwood" technológiával készülő ajtólapjai masszív belsővel, míg kemény felületei ellenálló külsővel látják el. Az edzett matt üvegek beágyazottak, a finom fonalvezetésű betétek szintén tömör fából készülnek. A PortaPERFECT 3D felületek nemcsak megszólalásig hasonlítanak a valódi fa erezetére, de "megszólaltatáskor" kiderül, hogy ellenállóbbak is azoknál.

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK

PortaSYNCHRO 3D fólia ******

 Mézakác Ezüstakác Skarlát tölgy Sötét tölgy Fehér wenge Norvég fenyő 

PortaPERFECT 3D fólia ******

 Havana tölgy Kaliforniai tölgy Malibu tölgy Skandináv tölgy Klasszikus tölgy Szibériai tölgy Déli tölgy

Termék adatok

  • Felületek: Fautánzatok
  • Ajtólap szerkezete: Tömör rétegragasztott fenyőfa
  • Választható felületek: Szintetikus dekorfelületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, vagy ELEGANCE utólag beépíthető
  • Stílusirányzat: KLASSZIKUS stílusú ajtó
  • Árkategória: 59,150.- Ft+ÁFA-tól, tokkal együtt
  • Kilincsek: Kóracél, réz, bronz..

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 50 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019