Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

ÚJRA REFLEKTORFÉNYBEN!

 A Porta Doors cégcsoport kifejezetten alacsony árkategóriában is kínál megfelelő minőségű beltéri ajtókat. A VERTE BASIC ajtók kibővített formaválasztékkal és újabb színekkel áll a kategóriát kedvelők rendelkezésére. Az Verte Basic dekorajtók megalkotásakor az elsődlegesen árérzékeny piaci szegmensnek való megfelelés mellett az egyszerű, letisztult és modern formavilág kínálata is lényeges szempont volt. Az újított színvilág mellett az üvegezett típusok chinchilla vagy savmart üveggel is elérhetőek.

Az ajtó ÁRA a piacon igazán versenyképes. Az ABLAKABB Bt kínálatában a legalacsonyabb áron is egy minőségi, jól beépíthető és hosszú távon használható belső ajtót kaphat.

Hozzáférhető PN és HN szabvány szerinti méretekben is, tehát akár a Magyar Szabvány méretű nyílásokhoz alapáron és alap határidővel készül. 

...és akkor lássuk a kompromisszumokat:

- Az ajtólap festett dekorfelület az ennek megfelelő karcállósággal, ámde szükség esetén javítható felülettel

- A hozzárendelt átfogó tok dekorfóliás, vagyis színazonos, de felületének tapintása eltér az ajtószárny struktúrájától.

- Falcos kivitelű ajtó, tehát síkban záródó rejtett pántos rendszerhez, vagy tolóajtónak nem alkalmas.

- Az általános választékunktól eltérő felülete miatt egyéb (pl bejárati, vagy klímatechnológiai) ajtót azonos színnel nem tudunk kínálni.

Mindezeket összevetve és a kompromisszumokat elfogadva egy kiemelkedően jó árú és megfelelő ár-érték arányú terméket kaphat, ha a Verte BASIC ajtót választja.

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK 

VERTE BASIC színválaszték ******

Bükk Fehér  Dió BASIC  Tölgy MONACO 1 Tölgy MONACO 2 Tölgy MONACO 3

 FIGYELEM! a színek nem valósághűek, azokat tekintse meg színmintáinkból!
 A TRIO modell csak a TÖLGY MODENA színeiben elérhető!

Termék adatok

  • Felületek: Vízbázisú festett lap, színazonos dekorfóliás tokkal
  • Ajtólap szerkezete: Fenyő keret- papírrács betét
  • Választható felületek: VERTE BASIC felületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN; DIN; HN
  • Alkalmazható tokok: VERTE BASIC állítható, 75 mm-től 300 mm-ig
  • Stílusirányzat: Egyszerű beltéri ajtó
  • Árkategória: Tele 24.675.- Ft + ÁFA-tól = 31.340.- Ft (TOKKAL!)
  • Kilincsek: Választható

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019