Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

Ugyanezen termékünk megtalálható a Porta Doors beltéri ajtók között is. Toló működtetésű, így a könnyebb áttekinthetőség miatt itt is listázzuk

A Porta Doors beltéri ajtók speciális eleme a falban futó KOMPAKT tolóajtó szerkezet. Ezt az acélvázat a belső falazás során GIPSZKARTON falba kínáljuk. Nyitáskor az ajtólap eltűnik a falban, így mindkét helyiség teljes egészében hasznosítható. Az ajtólapok a Porta FOCUS kivételével minden szintetikus, vagy furnér felületből választható. Ezt a tokrendszert hamarosan korlátozott készletből fogjuk kínálni, így az építés akadálytalanul haladhat. A termék három összetevőből áll. Egy acélváz, amit a gipszkarton építő rögzít a falba iránymutatásunk alapján, egy ajtólappal azonos felületű tokburkoló, ami körbefogja az ajtólapot, valamint maga az ajtólap.

A KOMPAKT TOLÓAJTÓ szerkezet segítségével lakásában teljesen azonos felületű és méretrendű egységes ajtók emelhetik esztétikai és funkcionális színvonalát. A tolóajtók falban futva kefés tömítéssel csukódnak, így ez nem helyettesíti a hagyományos nyíló ajtók tömített záródását! Bemutatótermünkben további szakmai információkat kaphat! Ezek az ajtók is elsődlegesen PN (lengyel méretrend) szerint alapáron és gyorsabban készülnek el, mint HN (magyar szabvány) méretekben. Emiatt érdemes megfontolni a kialakítást. SZABVÁNYRENDSZEREINK ITT!

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK

PORTADEKOR fólia ******

Szürke Euroinvest Fehér Dekor Bükk Bawaria Cseresznye Dekor Dió dekor Dekor WENGE Fehér dió dekor Dió VERONA 2 Dió VERONA 3 

PortaSYNCHRO 3D fólia ******

 Mézakác Ezüstakác Skarlát tölgy Sötét tölgy Fehér wenge Norvég fenyő 

AKRYL FESTETT FEHÉR ******

 

HQ CPL 0,2 LAMINÁLT FELÜLET ******

 Szürke CPL Fehér CPL ANTRACIT CPL Bükk Porta MAHAGÓNI Dió CPL Fehér dió 

Tölgy MILANO 1 Tölgy Milano 2 Tölgy Milano 4 Tölgy Milano 5 Dió MODENA 1 Dió MODENA 2 

PortaPERFECT 3D fólia ******

 Havana tölgy Kaliforniai tölgy Malibu tölgy Skandináv tölgy Klasszikus tölgy Szibériai tölgy Déli tölgy 

Termék adatok

  • Felületek: Fautánzatok
  • Ajtólap szerkezete: Bármely falc nélküli ajtólap
  • Választható felületek: Szintetikus dekorfelületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN;CsN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, módosított tok
  • Stílusirányzat: Kis lakás helytakarékos beltéri ajtó
  • Árkategória: ~98.000.- Ft + ÁFA -tól
  • Kilincsek: Kagylós, kampós, vagy egyedi fogantyú

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 235 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019