Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

Ugyanezen termékünk megtalálható a Porta Doors beltéri ajtók között is. Toló működtetésű, így a könnyebb áttekinthetőség miatt itt is listázzuk

A Porta Doors beltéri ajtók tervezésekor speciális igényeket is kielégítő megoldások születnek. A modern, helytakarékos beltéri ajtóink egyik népszerű családja a fal előtt futó tolóajtó. Nyitáskor csak a fallal párhuzamosan igényelnek helyet a kiválasztott irányban, a helyiség többi része szabadon használható és bútorozható. Az ajtólapok, tokok szinte bármely típusból és felületből kiválaszthatóak. Egyetlen technikai akadály a Porta FOCUS ajtólap végigfutó üveges változatai amit egy azonos felületű, más típusú ajtóval tudunk helyettesíteni.

A Porta Doors PORTA TOLÓ AJTÓ egy falra rögzíthető ALU sínből és az azt takaró karnisból, valamint egy függőleges ajtóütköztető gerendából áll. Ezen túl opcionálisan egy átjáró tok építhető a falnyílásba, a lappal és a karnistakaróval azonos felületből. Ez utóbbi egy befejezett falnyílás esetén elhagyható.

Az ALU TOLÓAJTÓ szerkezet a Porta rendszerhez képest egy minimál tervezés eredményeként összesen egy látszó eloxált ALU sínből, síntakaróból és futókocsi rendszerből áll. Itt az ütköztetés helyett a felső görgősor beéllításával szabályozható az ajtólap végállása. Átjárótok ehhez a típushoz is rendelhető, vagy a nyílás megfelelő kialakításával elhagyható. Egyszerű működtetése, modern vonalvezetése biztosítja hosszú távú kényelmét, ha ezt az ajtót választja. A tolóajtók fal előtt futva tömítés nélkül csukódnak, adott esetben kampós zárral bezárhatóak, de ez nem helyettesíti a hagyományos nyíló ajtók tömített záródását! Bemutatótermünkben az Porta tolóajtó, kipróbálható! Ezek az ajtók is elsődlegesen PN (lengyel méretrend) szerint alapáron és gyorsabban készülnek el, mint HN (magyar szabvány) méretekben. Emiatt érdemes megfontolni a kialakítást. SZABVÁNYRENDSZEREINK ITT!

  ...és ne feledje! A Porta Doors Beltéri ajtókra akár  

SZÍNVÁLASZTÉK

PORTADEKOR fólia ******

Szürke Euroinvest Fehér Dekor Bükk Bawaria Cseresznye Dekor Dió dekor Dekor WENGE Fehér dió dekor Dió VERONA 2 Dió VERONA 3 

PortaSYNCHRO 3D fólia ******

 Mézakác Ezüstakác Skarlát tölgy Sötét tölgy Fehér wenge Norvég fenyő 

AKRYL FESTETT FEHÉR ******

 

HQ CPL 0,2 LAMINÁLT FELÜLET ******

 Szürke CPL Fehér CPL ANTRACIT CPL Bükk Porta MAHAGÓNI Dió CPL Fehér dió 

Tölgy MILANO 1 Tölgy Milano 2 Tölgy Milano 4 Tölgy Milano 5 Dió MODENA 1 Dió MODENA 2 

PortaPERFECT 3D fólia ******

 Havana tölgy Kaliforniai tölgy Malibu tölgy Skandináv tölgy Klasszikus tölgy Szibériai tölgy Déli tölgy 

Termék adatok

  • Felületek: Fautánzatok
  • Ajtólap szerkezete: Bármely falc nélküli ajtólap
  • Választható felületek: Szintetikus dekorfelületek
  • Rendelhető szabványrendszerek: PN; CSN
  • Alkalmazható tokok: Porta SYSTEM, módosított tok
  • Stílusirányzat: Kis lakás helytakarékos beltéri ajtó
  • Árkategória: ~70.000.- Ft + ÁFA -tól
  • Kilincsek: Kagylós, kampós, vagy egyedi fogantyú

Download attachments:

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 270 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019