Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

 Az ECLISSE rendszerek jóval többet jelentenek egyszerű acélváznál, amit a falba építve rejtett tolóajtót tudunk kialakítani. A választék elemeiben megtalálható az egyszárnyú [UNICO vagy [SYNTESIS LINE] és kétszárnyú [ESTENSIONE] vázak mellett az íves falakban alkalmazható [CIRCULAR], az elektromos vezetékek, kapcsolók fogadására kialakított [LUCE] egy- vagy kétszárnyú modell, az egy üregbe két szárnyat fogadó [UNILATERALE], vagy a [TELESCOPICA] vázak is.

A kiegészítők sorában fontos elemek a kétszárnyú ajtók egykezes szinkronizált mozgatását megoldó szinkronmozgató, a fékezett becsukódást segítő RALLENTY SOFT, a mechanikus visszacsukó automata zár, vagy az ajtólap alját védő security profil

Az ECLISSE tok Győrben magyar szabvány méretben és kiegészítőkkel együtt rövid rendelési határidővel megvásárolható az ABLAKABB Bt bemutatótermében. A falban futó tolóajtók acélváz szerkezete könnyen összeépíthető és beépíthető. Az ECLISSE rendszerei alkalmazhatók gipszkartonos, tégla vagy Ytong szerkezetű belső válaszfalakhoz egyaránt.

FONTOS! A kiválasztást az épület tervezésekor, míg a beépítést a belső válaszfalak építésekor kell elvégezni, vagyis NEM UTÓLAG BEÉPÍTHETŐ!

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 175 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019