Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

 Az itt látható ECLISSE UNICO tolóajtó váz a falba építhető ajtótokok belépő modellje. A beleépített ajtó egy speciális színazonos tokburkoló keret közé kerül, ami szőrkefével teszi a záródást tökéletesebbé. A falban futó tolóajtók ára minden esetben több összetevőből áll. Részben a váz ára, részben a beleszerelt ajtólap ára határozza meg a termék összes árát. Mivel az ECLISSE tok Győrben magyar szabvány méretben megvásárolható, így az egyedi CPL ajtólap mellett bármely  Porta Doors ajtólap is beépíthető. Az ECLISSE termékeiből az ABLAKABB Bt a falban futó tolóajtó vázszerkezeteket kínálja. A falban futó tolóajtók acélváz szerkezete könnyen összeépíthető és beépíthető. Az ECLISSE rendszerei alkalmazhatók gipszkartonos, vagy tégla/Ytong szerkezetű belső válaszfalakhoz egyaránt.

FONTOS! A kiválasztást az épület tervezésekor, míg a beépítést a belső válaszfalak építésekor kell elvégezni, vagyis NEM UTÓLAG BEÉPÍTHETŐ!

Termék adatok

  • Ajtólap szerkezete: Választható
  • Rendelhető szabványrendszerek: MSZ, DIN
  • Alkalmazható tokok: Speciális kefés tokburkoló
  • Stílusirányzat: MODERN stílusú ajtókhoz
  • Árkategória: 63.000.- Ft+ ÁFA-tól

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 89 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019