Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748 vagy (+36) 30/ 39 69 867

Egyszerű formatervezés, megfizethető biztonság, szolíd felépítés és elérhető árak.

Összefoglalva ezt nyújtja az ENTRO beltéri bejárati ajtó felhasználóknak és beruházóknak, generálkivitelezőknek. Furatolt faforgács betéttel HDF hordozóra CPL felületekkel kínáljuk. Tokja lehet acél saroktok padlóbeállással vagy anélkül, továbbá Projekt tok.

 

  

SZÍNVÁLASZTÉK

 

HQ CPL 0.2 Laminált felület ******

           

Termék adatok

  • Ajtólap szerkezete: Furatolt faforgácslap
  • Ajtólap felülete: CPL 0,2 mm
  • Választható ajtótokok: Acél saroktok, Projekt tok
  • Biztonsági elemek: 1 vagy két zár, kiemelésgátló pánt
  • Javasolt felhasználási terület: Zárt, fűtött lépcsőház
  • Árkategória tokkal együtt: ÁRAZÁS ALATT!!! Érdeklődjön bemutatótermünkben.

Download attachments:

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 46 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2019