Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Az üvegfelületek növekedése és minőségének javulása együtt jár azzal a ténnyel, hogy az árnyékolás manapság inkább az intim szféra védelmét szolgálja, kevésbé játszik szerepet a hőszigetelés. Ezért a megfelelő közegben ideális, költségtakarékos árnyékoló a reluxa. Reluxáink egyszerűen felszerelhetőek a fix és a bukó-nyíló ablakokra, erkélyajtókra is. Bukó nyílászárók esetében un. feszített reluxát kínálunk, aminek jelentősége, hogy a döntött, buktatott ablak esetében is párhuzamosan az üveg mellett marad az árnyékoló, így nem lóg be a térbe és funkcióját is ellátja. Működtetése a hagyományos zsinóros és külső fékes megoldás mellett a belsőfékes zsinór-áttételes üvegpálca, valamint a "monospace" egy gyöngyláncos húzó-forgatórendszerrel is megoldható. Színválasztékában csak az Ön bátorsága okozhat korlátot.

Termék adatok

  • Tok alapanyaga: Alumínium lemez natúr vakolható, vagy porfestett
  • Tokvég/csapágy: Felső tok, "U" karnisban csapágyazott
  • Lefutósínek és rezgéscsillapítás: Extrudált ALU vezetősín, vagy acélsodrony lamellavezetés
  • Müködtetés: Motoros működtetés

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022