Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Modern épületek nyílászáróinak exkluzív és hasznos kiegészítője az ablakok és teraszajtók elé-fölé szerelt külső zsalúzia. A zsaluzia alumínium vízszintes lamellákból készülő működő árnyékoló. A lamellák szélessége 80-90 mm, merevsége a profilozástól függően változik. Az egyszerű görgőzött 80 mm-es lamellát a két oldalon peremezett "C" 80, az "S"90 majd a "Z"90 követi. a választást az árnyékolandó felületek mérete és a várható szélterhelés határozza meg. Az alapszíneken túl is választhatóak (mennyiségi alsó határ korlátokkal) egyedi színekben a lamellák és a tokozat egyaránt. A tok lehet látszó, vagy elvakolt előlapú, a vezetés sodronyos vagy sínes. Működtetésre az egyszerű motoros mellett a napfény és szélérzékelővel ellátott automata rendszereket is ajánljuk. Külön ajánlatunk van hazai gyártású zsaluzia termékekre és import zsalúziákra. Érdemes az építkezés elején elgondolkodni a nyílászáró fölé építhető zsalúzia tok és abba szerelt alumínium zsaluzia választásáról, amivel áthidalót is helyettesít! (Elnézést kérek az olvasóktól, a termék nevét nem azért írom váltakozva hosszú és rövid U-val, mert memóriám kevesebb, mint 6 szóig terjedne, hanem a google keresőnek kedveznék...)

Termék adatok

  • Tok alapanyaga: Alumínium lemez natúr vakolható, vagy porfestett
  • Tokvég/csapágy: Felső tok, "U" karnisban csapágyazott
  • Lefutósínek és rezgéscsillapítás: Extrudált ALU vezetősín, vagy acélsodrony lamellavezetés
  • Müködtetés: Motoros működtetés

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022