Várjuk hívását!   -   (+36) 96 618-748

Szinte bármilyen ablakra ablakbeépítéskor, vagy utólag is felszerelhetők. A gurtnis kézi működtetéshez elengedhetetlenül szükséges az ablakok oldalán a megfelelő "redőny előkészítés" ami tokszélesítéssel, vagy gyárilag széles tokkal kivitelezhető. Ennek hiányában szakszerű bevezetésre nincs lehetőség.hő- és hangszigetelő, alkalmas a teljes elsötétítésre és szúnyogok, legyek elleni védekezésre. Kezelése egyszerű, könnyen működtethető. Az Ablakabb Bt a választékot leszűkítve, csak a hosszú garanciával vállalható redőnyöket kínálja. Így kínálatunkban külső szerelőfedéllel ellátott, acélhengeres és csapágyazott futású redőnyök szerepelnek, a rozsdát és a javíthatatlanságot teljességgel kizártuk. Színben UV stabil fehér választható, az egyéb színek esetén tartós alumínium léces redőnyt kínálunk.

Termék adatok

  • Tok alapanyaga: Alumínium lemez gyári porfestéssel
  • Tokvég/csapágy: Öntött alumínium tokvég, görgős csapágyazással
  • Lefutósínek és rezgéscsillapítás: Extrudált ALU vezetősín, szőrkefés zajcsillapítással
  • Müködtetés: Kézi gurtnis működtetés

Cégünkről

ajtó győrCégünket sokirányú szakmai tapasztalatokat begyűjtve 2003-ban családi vállalkozásként alapítottuk. Korábbi életemben redőnyök gyártása, beépítése, üvegkereskedelem és szigetelő üveg gyártása, valamint ablakok gyártatása és kereskedelme is szerepelt. Hiába, a kor tapasztalatokkal jár, ha nem akarjuk is... ;-) Ezen alaptudások azóta is fejlesztve segítenek az ablak és ajtó piacon szakmai felkészültséggel megjelenni.

Bővebben..

Szolgáltatások

  • Árajánlat készítés: Nyílászáróinkkal kapcsolatos műszaki kérdésekben felkészült csapatunk áll az Ön rendelkezésére. Kérésére a kiválasztott ablakokra, redőnyökre vagy beltéri ajtókra ingyenesen árajánlatot készítünk. ablak, ajtó, redőny vagy garázskapu árajánlatot kérhet e-mailben vagy bemutató termünkben a megfelelő nyílászárók kiválasztása mellett a tőlünk telhető szakmai tanácsokkal is ellátva. Keressen minket KAPCSOLAT menüpontunkban, vagy személyesen.

Bővebben..

Oldalainkat 20 vendég és 0 tag böngészi

Ablakabb © 2022